Egy kis falu, a Zala folyó völgyében.

2012. november 28., szerda

Találkozások -Kemcsi.



Visszapillantva a nyári napokra sok kedves élményeim közül kiemelkednek azok, ahol személyes ismeretségek, barátságok köttettek.
Az idei nyár elhozta nekem a HITET. Hitet az emberekben.


Az elmúlt évek sok-sok csalódásai után, már azt hittem kiveszőben van az emberi Önzetlenség, a bizalom az ismeretlennek. Úgy láttam mindenki előtérbe helyezi önmagát és a saját érdekeit,,és a Pénzt. Az anyagias szemlélet vált általánossá.

Jött ez a nyár és megcáfolta a gondolataimat. Olyan emberekkel találkoztam akiknek, személyisége elindított a pozitív gondolkodás felé. Reményt kaptam tőlük hogy a jótett, a szeretet, az odafigyelés a másikra igen is számít.

Találkoztam Kemcsivel a véletlenek összjátékaként.


Internetes portálon kézműves termékek között ajándéknak festményt, képet kerestem. Ráleltem a Meska piacára, itt a kereső segítségével az első körben feljött ajánlatok között mindjárt megtetszett ez a kora tavaszt ábrázoló kép. Megfogott a színeivel és hangulatával.
Megrendeltem Kemcsitől, aki hamarosan felhívott és kedvesen biztosított a postázás gyorsaságáról és

-         -- ami azonnal meglepett, hogy nem kért előre fizetséget, ahogy az ilyen internetes vásárlásoknál szokás. Ő azt mondta BIZALOMRA épül az Ő eladása. Előbb nézem meg és ha tetszik csak akkor fizessek.

Na, már ekkor gondoltam, hogy érdekes emberrel hozott össze a jó sorsom.



Aztán a második rendelésemnél olyan meglepetést kaptam Kemcsitől, hogy

-          - személyesen elhozta az árut, így spórolta meg nekem a postázás költségét. Na és még egy szuper személyemre szóló AJÁNDÉKOT is kaptam tőle. Szinte hihetetlen volt számomra ez a kedvessége.



Innentől fogva már e-maileket váltottunk, figyelve hogyan alakulnak napjaink.
Kemcsi nagyon kreatív. Sokféle szép kézműves dolgot készít. Sokféle technikát alkalmaz és ízléses alkotásai vannak.


A harmadik rendelésnél férjem kérésére kerámiás párologtató házikókat készített nekünk Kemcsi. Mivel több darabról és törékeny tárgyakról szólt ez a vásárlás, gondoltam elmegyek érte Kemcsihez.

-           - és itt ért az újabb meglepetés. Ő örömmel várt és párommal együtt meghívott minket egy nagyon finom EBÉDRE.A párologtatókat szinte ingyen adta oda, utoljára is megsimogatva, mint kedves szívéhez nőtt „gyerekeit”.

Kemcsi kedvessége és személyisége nagyon szimpatikus, pedig neki sem volt könnyű az életútja. Mégis az életszeretete megmaradt.

Hitet adott nekem a Jóról!

Köszönöm Kemcsi!

Kívánom, a Jó isten éltessen, s adjon a sors sok boldog napot NEKED!

 A fotók Kemcsi alkotásairól készültek.



3 megjegyzés:

  1. Valami hasonlóról készülök én is írni. Érdekes, akivel én jöttem össze a Meskán, hasonlók a tapasztalataim.Jó, hogy ilyen emberek is vannak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ennek a hírnek Holdgyöngy, lám sok jó és tehetséges ember van.És jók ezek a véletlen találkozások is.Igen, láttam a szép "MESKÁS" alkotásokat nálad.

      Törlés
  2. Csodás dolog ilyen emberekről olvasni is...

    VálaszTörlés