Egy kis falu, a Zala folyó völgyében.

2012. december 23., vasárnap

Karácsonyváró programokkal hangolódtunk az Ünnepekre.Az idei évi Karácsonyi Ünnepekre hangolódásról itt Boncodföldén most is jó programokkal gondoskodott a falum képviselő-testülete.
Meghívta a falu lakosait, 

-          a Gyertyafény kórus Karácsonyi koncertjére a Templomunkba.Ezt nem szabadott kihagyni, a tavalyi koncert is nagyon hangulatos volt!
És nem csalódtam, mert e templomi környezetben a szép és tiszta emberi énekhang csengően és varázslatosan hatott. Szépen szólt a fiatalok gitáros kísérő zenéje is. Ismert karácsonyi dalok és vidám télapós énekek hangzottak el, közte szívhez szóló szavalatokkal.


Koncerttel nem ért véget a meghívás, hisz a programok folytatódtak a Faluházban.

„ Népművészeti” kiállítás nyílt egy rövid műsor keretében.

A faluban és a közeli településen alkotó kézművesek mutatkoztak be.
Fafaragó, bőrműves, keramikus, népihimző és gyönyfüző mesterek szép alkotásait csodáltuk meg.Közben a Társastánc klub mini csoportjának tagjai vidám, latinos dallamokra épített bemutatóját élvezhettük.


Megtörtént a falu kemencéjének hivatalos átadása és kipróbálása is.

A programok közt mindenkinek jólesett egy-egy baráti beszélgetés és egy kis testet melengető finomság. A forralt bor fűszeres illata, a lilahagymás zsíros kenyér és a jó tejfölös – fokhagymás langaló látványa és íze fokozta a hangulatot.


Örültem neki, hogy sokan ismerősükként köszöntöttek, már tízévi itt élésben sikerült beilleszkednem.
Kellemes Ünnepváró rendezvény sikeredet, köszönet a szervezőknek. 


 Minden kedves Ismerősömnek és az Internet útjain kalandozó társaimnak kívánom, hogy a Karácsonyi Ünnepeket jó hangulatban töltsék el. 

2013 évben mindenki álma teljesüljön, és a vágyaink megvalósuljanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése