Egy kis falu, a Zala folyó völgyében.

2011. június 3., péntek

Dr. Szilvássy Levente kisállat klinikus szakállatorvos


A kettes- és négyesfogathajtó válogatott hivatalos állatorvosa !!!

Dr. Szilvássy Levente
kisállat klinikus szakállatorvos
Lógyógyász specialista
F.E.I. hivatalos állatorvosa



Vélemények róla

“Mi már rendszeres páciensei vagyunk a Doktor Úrnak, mivel az én Misi cicám állandóan "bajba keveredik", így a szokásos védőoltásokon kívül egyéb kezelésekre is járunk. Ilyen állatszeretettel, áldozatkészséggel sehol máshol nem találkoztam. Lehet este késő, hétvége vagy ünnep, mindig megoldható, hogy a cicám a megfelelő kezelésben részesüljön. A Doktor Úr mindig mindent pontosan elmagyaráz, felvilágosít a betegség és a gyógykezelés részleteiről és meg is nyugtat, hogy nincs olyan nagy baj, mint ahogy én gondolom. Nagyon jó, hogy ilyen állatorvosok is vannak. 

“Ebben a centrumban azonnal pontos diagnózist kapunk kedvenceink állapotáról,mivel a doktor hihetetlen állatszeretetével áll a beteg állatok mellé,ennek köszönhetően egyre többen keresik fel Őt! Így tovább és sok sikert a doktornak!!!



És az én véleményem:

3 éve a Teskándi Állatgyógyászati centrum megnyitása óta kutyáinkat Dr. Szilvássy Levente állatorvoshoz visszük. Nem csak a Centrum közelsége miatt (5 km a távolság).
Itt ebben a modern és jól felszerelt Centrumban, a legmegfelelőbb ellátást kapták a kutyáink. Röntgen, ultrahang vizsgálatokat végeznek, laborvizsgálat azonnali kiértékeléssel, Gyógyszerek széles választéka, vitaminozott kondíciójavító táplálékok és még sorolhatnám.
Doktor Úr magas szaktudása mellett ki kell emelni állatszeretetét. Ahogy beszél az állatokhoz, ahogy együttérzéssel megsimogatta Jázmin kutyám fejét.
S nagyon szimpatikus, hogy azonnal és minden fajta állatot fogad és kezel.
Utolsó ott jártunkkor egy fejletlen kis gekkot kezelt, még a tenyéren is elvesző parányi lénynek a lábába injekciót adott be. ( Hihetetlen látvány volt számomra.)A  gekko gazdája elmondta a korábbi szembetegség miatt, a  szembe csepegtetés is hatásos volt.
Szerencsések vagyunk, hogy ilyen állatorvosunk van. Hálás köszönetünk neki!
Sok sikert, jó egészséget kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése