Egy kis falu, a Zala folyó völgyében.

2011. március 21., hétfő

Válasz egy kedves meghívásra....

Autumn (kutya és konyha) blogjában indított egy Online vacsoracsata vetélkedést. Aminek már az 1. fordulója le is zajlott. Kedvesen meginvitált a Játék 2. fordulójába.Igazán örültem neki, hiszen egy megyében élünk és legalább mi tartsunk össze! De!!!
 Itt van ez a fránya de, hogy mint Iker jegyben született , s rám is nagyon jellemzően egyszerre sokfélével foglalkozom. DE!!! Semmivel sem alaposan és nem törődök a profi szintre törekvéssel, különösen a fözés-sütésre igaz ez.

Blogomba is alkalmanként azért teszek recepteket és fotókat ételekről,mert az évszak, s időjárás miatt is be vagyok zárva a házba. Így most több időt töltök sütéssel, főzessél.
Amint hosszabbodnak a napok és elmúlnak a fagyos éjszakák, engem napközben a házban már nem lehet megtalálni. Kinn a jó levegőn gondozom a kertet és udvart. Kezdődik a gyógynövények begyűjtése, szárítása.Jön a gombaszedés ideje.Kerékpárra ülök és irány a természet.

De!!!Indítottam egy blogot a Göcsej vidék izéiről,nem  a szakács tudományomból kiindulva,inkább a régi hagyományok tiszteleteként. Hosszú városi életforma után, most nagyon élvezem a vidék szépségét és a falusi körülményeket. Ezt a vidék iránti szeretetemet osztanám meg az internetes társaimmal.
Bár ez a  Zalai vidék kiesik az országunk fő vérkeringéséből, távol van a fő közlekedési és idegenforgalmi utaktól, de meg van a maga vonzereje. A sok melegvízes fürdő, a horgásztavak bújnák elö a dombok közül, szép régi erdők, kis falvak sokasága, szőlősorok között megvillanó borona pincék.....s lehetne még sorolni.

DE!!!Fentiek alapján nem vállalkozom az Online vacsoracsata játékban a megmérettetésre. Inkább élvezettel nézem mások  finom és gusztusos ételeiket, és mindenkinek sok sikert és  jó élvezeteket kívánok.

De!!!Autumn-nak így üzenem ,hogy továbbra is lepjen meg minket játékos ötletekkel, élvezetes írásokkal a konyháról és kutyáról. Kitartást az élet dolgaiban , jó erőt és egészséget hozzá!

2 megjegyzés:

  1. :)

    Kedves Baratella, fogadd szeretettel tőlem, cserébe a mindig kedves és építő szavaidért:

    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  2. Ezt a meglepetést!
    Aranyos, kedves gesztus!
    Várom a pénteki bejegyzésedet, na meg a hétfőit és a .......

    VálaszTörlés